Putkiasentaja/vesilaitoksen hoitaja

Posted on Posted in Uncategorized
HAEMME
PUTKIASENTAJAA/VESILAITOKSEN HOITAJAA
Putkiasentaja/vesilaitoksen hoitaja työskentelee veden tuotantolaitosten ja vesijohtoverkon sekä jätevesipumppaamojen ja siirtoviemäreiden käytön sekä kunnossapidon tehtävissä. Normaalityöajan ulkopuolinen päivystys kuuluu työnkuvaan.
Tehtävän hoitamisen eduksi katsotaan vähintään kolmen vuoden työkokemus ja aikaisempi kokemus vesihuoltoalalla. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja vastuullista sekä turvallisuuden huomioivaa otetta työntekoon sekä intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia sekä omaa autoa.
Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviisi ja mukana on tarpeen mukaan kokenut vesihuollon ammattilainen, joka ohjaa ja auttaa tehtävien toteutuksessa.
LISÄTIEDOT
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.  Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 18.5.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.korhonen@kuvesi.fi.
Lisätietoja antavat Kari Korhonen p. 044-2002 540, Teemu Järvinen p. 040-5160 417 sekä Ossi Laaksonen p. 040-4866 514